VENEVUOKRAUS

Jatka purjehduskautta tai hae uusia maisemia ja kulttuureja!

Tarjoamme vuokraveneitä Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Maltalta, Kroatiasta, Montenegrosta, Kreikasta,Turkista.ja Karibialta.

Tutustu tarjontaamme valikko-otsakkeen VENEVUOKRAUS avulla! Jos sinulle ei ole riittävää kipparikokemusta tai haluat muuten vain purjehtia rennosti, niin voimme järjestää sinulle joko paikallisen tai suomalaisen kipparin. Myös purjehdus muiden venekuntien kanssa kimpassa on varteenotettava vaihtoehto, katso flotillapurjehdukset.

 
KURSSI- JA RETKIPURJEHDUKSET SEKÄ FLOTILLAT
 
Olemme järjestäneet Välimeren purjehduksia eri maissa ja alueilla jo 25 vuotta. Tule mukaan! 
Voit olla aloittelija tai jo kokenut konkari, meillä on vaihtoehtoja kaikille. Purjehdimme yhdellä tai useammalla veneellä tilanteesta riippuen.
 
Kurssipurjehdukset noudattavat Purjehduksenopettajat PORY ry:n koulutusohjelmaa (katso kuvaus valikosta KOULUTUS). Kurssitaso voi olla aloittelijoille tarkoitettu Purjehtijakurssi tai aloitteleville kippareille tarkoitettu Saaristopäällikkökurssi tai itseään kehittäville kippareille tarkoitettu Rannikkopäällikkökurssi. Viikon mittaiset kuusi purjehduspäivää sisältävät purjehdukset jättävät aikaa myös turismille ja rennolle ajanvietolla. Purjehdusviikon aikana pystymme opastamaan jokaista oppilasta lähtötasosta eteenpäin. Tule mukaan ja aloita hieno harrastus lämpöisissä olosuhteissa!
 
Retkipurjehduksilla voit osallistua purjehdukseen haluamallasi aktiviteetilla ja ottaa retki rennosti loman kannalta.
 
Flotillapurjehduksilla purjehdimme monen veneen voimin yhdessä samaa reittiä ja samalla aikataululla. Porukan ytimen muodostavat kurssi- ja retkiveneet, joiden mukaan voit liittyä omalla porukallasi. Tämä on helppo ja rentouttava tapa aloittaa Välimeren kipparointi, saat viikon aikana monipuolista tukea niin reittisuunnittelun kuin veneen tekniikankin suhteen. Saat flotillapurjehduksien palvelut ja tuen venevuokraan sisältyen.
  
 
Tämän vuoden kausi on ohi ja on aika suunnata katseet ensi vuoteen
 
Voit siis osallistua alla mainituille purjehduksille joko kurssioppilaana tai retkeläisenä.
 Päivämäärä Päivät Purjehdusalue Kurssi   Retki   
       Koodi Hinta  Koodi Hinta  
 23.4.-30.4.22 La - la Rodos, Kreikka KRK2210 795 KRR2210 725  
 30.4.-7.5.22 La - la Rodos, Kreikka KRK2211 795 KRR2211 725  
 
 24.9.-1.10.22  La - la Trogir, Kroatia  CRK2221  795  CRR2221  725   
 1.-8.10.22 La - la  Ateena, Kreikka  KRK2231  795  KRR2231  725   
 
Voit tulla mukaamme varaamalla porukallesi oman veneen. Kimppapurjehdus on hauskaa!        
Jokainen hankkii omat lentonsa. Lähdemme yleensä liikkeelle saapumista seuraavana aamuna. Purjehdustamme varten varatut veneet ovat  käytössämme aloituspäivänä klo 17:ään mennessä.  Takaisin lähtösatamaan palaamme poislähtöä edeltävänä illansuussa ja vene pitää luovuttaa viimeisenä päivänä klo 9:ään mennessä.